Serbian Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian
петак, март 29, 2024
Чланци поређани по датуму: мај 2016

 

Правилник учешћа на

Фестивалу цвећа у Костолцу

 

Пред нама је први Фестивал цвећа, који ће се реализовати у периоду 21 -22.05.2016.године у Костолцу.

  1. Право учешћа на манифестацији имају произвођачи цвећа, садница и другихбиљака, алата и опреме за баштованство, привредни субјекти, удружења и појединцикоји се баве очувањем старих заната, рукотворина и остало.
  2. Учесницима је омогућено бесплатно учешће на Фестивалу, с тим што су у обавези да оставе садницу украсног дрвета, којом ће се након одржаног Фестивала обогатити градски парк. Број излагача је ограничен.
  3. Излагач коме је неопходан излагачки пулт може се јавити Центру за културу Костолац  ради договора око истог. Број типских штандова је ограничен.
  4. У случају да излагач одустане од учешћа на манифестацији, дужан је даучешће што пре откаже писменим путем слањем е-маила на адресу: czkkostolac@gmail.com  или лично.
  5. Поступак пријаве за учешће: Попунити пријаву за учешће и послати исту на маилОва адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично донети уЦентар за културу Костолац,Боже Димитријевића 13, Костолац.  (сваког радног дана од 07:00 до 15:00 часова).
  6. У пријави за учешће је неопходно попунити истините и прецизнеподатке који се траже како бисмо спречили несугласице. Уколико не буду датиистинити подаци бићете искључени из учешћа.
  7. Излагачке позиције одређује искључиво организатор по категоријиделатности под којом наступа излагач и по редоследу пријаве. Све осталеделатности (које нису цвеће) биће смештене у улици Боже Димитријевића.
  8. Приликом доласка сви излагачи су у обавези да се јаве на Инфо пулт Центру за културу Костолац  где ће добитисве потребне информације и одакле ће ихорганизатор упутити на излагачко место.
  9. Сви излагачи могу поставити своје штандове од 03:00 – 09:00 часова 21.05.2016. године.
  10. Сви излагачи и учесници у обавези су да своје штандове поставе до 09:00часова , оба дана у време трајања фестивала.
  11. По завршетку радног дана, изношење експоната са платоа могуће је после20:00 часова. У овом периоду излагачима је омогућен улаз до свог излагачког местааутомобилом , ради припреме излагачке поставке. У периоду од 09:00 - 20:00 часованије дозвољено паковање, одношење и преношење експоната и улазаутомобилом уулице које су одређене као излагачки простор.
  12. СВИ АУТОМОБИЛИ МОРАЈУ БИТИ ВАН УЛИЦА у којима се врши излагање увреме трајања манифестације.
  13. Свим излагачима обезбеђено је излагачко место, употреба јавног тоалета (који ће бити у Спортској хали) као и паркинг простор.Чувар, столице и прикључак за струју нису предвиђени и организатор није уобавези да их обезбеди излагачу.
  14. Обезбеђење експоната током трајања манифестације није предвиђено иорганизатор не преузима одговорност за евентуално насталу штету.
  15. Излагач је дужан да сву амбалажу стави испод стола или сложи тако да неремети слободан пролаз посетилаца. Исто тако, излагач је обавезан да одржавахигијену на свом излагачком месту и да евентуално смеће уклони по завршетку радногдана на места која су предвиђена за то.
  16. Током трајања манифестације на излагачким позицијама забрањено јестварање буке, емитовање музике, конзумација алкохола као и непримеренопонашање према организаторима и учесницима.
  17. Излагач је дужан да на свом излагачком месту изложи експонате у складу саправилима манифестације. Уколико се утврди да су експонати у супротности саодређеним правилима, излагач ће бити удаљен са манифестације и против њега бићеподнета пријава надлежним органима.
  18. Пожељно је да сваки излагач донесе декорацију и промотивни материјал(ако га поседује).
  19. Обавезно је да сваки излагач видно истакне назив под којим наступа како бикомисија за оцењивање имала увид.

Како би допринели што бољој посети ове манифестације, молимо Вас да оодржавању Фестивала цвећа обавестите своје пријатеље, пословне партнере и др.

Излагачи који се не буду придржавали правила биће ускраћени заучешће на овој манифестацији!

Сматраће се да је излагач сагласан са овим Правилима и да ће ихпоштовати, уколико након читања пошаље попуњену пријаву за учешће наманифестацији.

 

ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ КОСТОЛАЦ

 

ПРИЈАВУ ЗА УЧЕШЋЕ НА 1. ФЕСТИВАЛУ ЦВЕЋА У КОСТОЛЦУ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ  О В Д Е.

 

• Пријаву доставити најкасније до 19.05.2016.године (четвртак) на маил Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или лично донети у Центру за културу Костолац  Боже Димитријевића 13 Костолац.

 

• Редослед постављања излагачких - продајних штандова одређује искључиво организатор, а на основу пријава тј.редоследа пријаве.

 

• По потреби учесника, на располагању су типски штандови ТОП-а , чије се коришћење додатно наплаћује 2.000,00 динара (број штандова је ограничен).(Димензије типског штанда су 2 x 1 метар).

 

• Постављање штанда обавезно је до 09:00 часова 07. маја 2016. године.  Све остале делатности (које нису цвеће) биће смештене уулици Боже Димитријевића.

 

 За све излагаче је обезбеђен бесплатан паркинг у свим локалним улицама.

 

• Пре него што пријавите своје учешће на манифестацији обавезно је прочитати ПРАВИЛНИК О УЧЕШЋУ на истој! За свако нетачно давање информација у пријави организатор задржава право да излагача искључи из манифестације и задржи котизацију.

 

• Организатори Фестивала цвећа су: Туристичка организација Пожаревца, Удружење цвећара Браничевског и Подунавског округа, Удружење пчелара Пожаревац, а покровитељ манифестације је Град Пожаревац.

 

ПРОГРАМ ФЕСТИВАЛА

 

Субота 21.05.2016. године

- 10:00 Свечано отварање

- 12:00 - 13:00 оцењивање штандова излагача

- 13:00 проглашење победника

*Паралелно са трајањем програма траје и продаја изложбених експоната

 

Недеља, 22.05.2016. године

- Слободна продаја цвећа

 

 ОРГАНИЗАЦИОНИ ОДБОР  ПРВОГ  ФЕСТИВАЛА ЦВЕЋА

Објављено у Вести

На XVII Смотри дечијег фолклора "Свима на радост" која је одржана 7. маја у Трстенику учествовао је и дечији фолклорни ансамбл "Врабац" (узраст 3. до 5. разреда основне школе) Културно уметничког друштва "Костолац". Поред њих, са двема кореографијама представили су се и њихови вршњаци из: Зрењанина, Краљева, Аранђеловца, Соко Бање, Врњачке Бање, Александровца и домаћин КУД "Традиција" из Трстеника. Фестивал је био ревијалног карактера и након програма уприличено је маштовито другарско вече намењено дружењу, упознавању, песми и игри.

 

Објављено у Вести
  • Костолац ноћу

    Костолац ноћу

  • Локомотива

     Локомотива у центру Костолца

  • Костолац на Дунаву

    Костолац на Дунаву

  • Панорама Костолца

    Панорама Костолца

  • Црква СВ. Максима исповедника

    Црква Св. Максима исповедника

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Купалиште

  • Археолошко налазиште

    Археолошко налазиште "Viminacium"

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед са торња

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед из ваздуха

  • Терени на паску

    Плажа "Топољар" - Терени на песку

  • Археолошко назалиште Viminacium

    Археолошко назалиште "Viminacium"

Контактирајте нас ...

Градска општина Костолац
Боже Димитријевића 12, 12208 Костолац, Република Србија
Тел. (012) 241 830

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mapa-footer

Број посета

Данас705
Јуче511
Ове недеље3356
Овог Месеца20555
Укупно1755772

Ваша IP адреса је: 44.211.28.92 петак, 29 март 2024 15:54
Scroll to top
DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd