Serbian Chinese (Simplified) English French German Italian Japanese Russian
уторак, март 19, 2024
Чланци поређани по датуму: јун 2016

Градска општина Костолац наручилац је испитивања квалитета воде за купање на плажи „Топољар“ у Костолцу.

 

На основу резултата вода која је узоркована 16.06.2016. године са купалишта „Топољар“ у Костолцу је микробиолошки исправна и препоручује се за купање и рекреацију, уз препоруку ЗЗЈЗ-Пожаревац, за обавезно туширање након купања.

 

Такође, на основу резултата физичко – хемијске анализе воде за купање плаже „Топољара“, су физичко – хемијски исправне.

Објављено у Вести

Председница Клуба љубитеља књиге ,,МАЈДАН“, Славица Пејовић и председница Удружења ,,VERBUMLANDIART“, Регина Реста, потписале су протокол о сарадњи између два песничка удружења - Клуба љубитеља књиге ,,МАЈДАН“ из Костолца и италијанског Удружења ,, VERBUMLANDIART“ из Галаоне. Протокол је потписан у понедељак, 6. јуна, у сали  Скупштине Градске општине Костолац.

 

IMG 1529

 

Иван Савић, председник Градске општине Костолац, приредио је свечани пријем гостима из Италије. Пожелевши добродошлицу, као и успешну сарадњу, председник је истакао да локална самоуправа даје пуну подршку оваквим дешавањима и додао:

 

,,Ово је част за локалну самоуправу и за наше Удружење – Клуба љубитеља књиге ,,Мајдан“ које на територији Градске општине Костолац окупља све љубитеље књиге, поезије и то је доказ да уметност повезује различите нације, људе који исто размишљају и немају предрасуда већ желе да заједно учине овај свет лепшим.“

 

IMG 1549

 

Овај протокол је плод успешне сарадње ових удружења. Имајући у виду заједничке интересе на плану неговања писане речи, уметности и културе и у жељи да  успостављањем  сарадње  песника и уметника   допринесу  развоју  и унапређењу српских и италијанскик културних веза, протокол о сарадњи је потписан, како је и наведено у самом акту.

 

IMG 1554

 

,,Очекујемо да ће се као и увек култура пробити и развити све границе и успоставити мостове које су накада неки злонамерни рушили и покушали да руше. Љубав и право пријатељство се не може срушити. Ми смо овог пута то доказали“ – истакла је Славица Пејовић након потписивања протокола.

 

Свечаном потписивању присусвовали су испред локалне самоуправе Иван Савић, Председник костолачке општине, Јелена Илић, чланица Већа, затим Јелена Шаманц, директорка Центра за Културу, Радомир Андрић, председник Удружења књижевника Србије, песници из Италије, песници из Београда, из Ниша, Пожаревца, из Малог Црнића као и домаћини, костолачки песници.

 

Италијански и српски песници након потписивања протокола у костолачком Дому културе одржали су промоцију зборника поезије песника из Италије и Србије, под називом ,,LA SVOLTA“ – „ПРЕКРЕТНИЦА“.

 

Објављено у Вести

Јубиларна, десета смотра сеоских фолклорних ансамбала са територије Градске општине Костолац одржана је у петак, 10. јуна у сали Дома културе у селу Петка.   Организатори ове већ традиционалне манифестације су Градска општина Костолац и Центар за културу Костолац.

 

У такмичарском делу програма  наступили су  КУД „Света Петка“ из Петке, КУД „Кленовник“ из Кленовника, КУД „Острово“ из Острова и КУД „Стари Костолац“ из Села Костолца. У ревијалном делу вечери наступило је КУД ,,Костолац“ из Костолца.

 

Према оцени стручног жирија, победник десете смотре сеоских фолклорних ансамбала Градске општине Костолац  је Културно – уметничко друштво „Стари Костолац“ из Села Костолац. Овом победом КУД ,,Стари Костолац“ стекло је право учешћа на финалној вечери Смотре фолклорних ансамбала Србије – СФАС која се одржава традиционално у Кличевцу.

 

Објављено у Вести
понедељак, 06 јун 2016 11:05

Костолачка жишка и даље светли

По десети, јубиларни пут, 23. и 24. маја, у Цркви св. Максима Исповедника у Костолцу, одржани су Књижевно-духовни сусрети „Костолачка жишка“ у организацији Центра за културу Костолац, цркве св. Максима Исповедника и Клуба љубитеља књиге „Мајдан“. Манифестација се иначе организује у славу свете браће Ћирила и Методија и на њој учествују и песници из Србије и из словенских земаља. Ове године у два дана организовано је више уметничких програма којима је присуствовао велики број посетилаца.

 

Први дан манифестације протекао је у знаку речи које су изговарали ученици Основне школе „Јован Цвијић“ Костолац. У програму под називом „Волим књигу“ учествовали су награђени ученици ове школе на разним такмичењима у рецитовању и на конкурсима на различите теме. У програму је учествовао и хор седмог разреда ове школе, као и дечији ансамбл КУД „Костолац“. Посебно су поздрављени наступи песника старијих генерација који пишу песме за децу.

 

Crkva sv. Maksima Ispovenika u Kostolcu

 

Другог дана, након свете литургије, пререзан је славски колач Клуба љубитеља књиге „Мајдан“. Колачар је ове године била председник Клуба, Славица Пејовић. Поподневни уметнички програм започео је отварањем ликовне изложбе под називом „Небнику“ на којој су представљени радови Аце Прзановића, Владете Делетића и Миодрага Стевића Микоса. Изложбу је отворила Јелена Шаманц, директор Центра за културу Костолац.

 

 Sveštenik Nenad Lazarević besedi

 

Централни програм манифестације „Азбуковање духа“ отворио је домаћин и старешина цркве Ненад Лазаревић, а затим је све учеснике манифестације поздравио и Радомир Андрић, председник Удружења књижевника Србије. Беседио је Селимир Радуловић, књижевник, песник, есејиста и директор Библиотеке Матице српске из Новог Сада. Своје стихове казивали су најпре гости из словенских земаља, а затим и песници из Пожаревца, Београда, Крагујевца, Косовске Митровице, Раче Крагујевачке, Малог Црнића, Петровца, Великог Градишта и Костолца.

 

Direktor biblioteke Matice srpske Selimir Radulović drzi besedu o sv. Braci Ćirilu i Metodiju

 

У музичком делу програма учествовали су Марина Стевић, сопран, Михајло Стојић, појац духовних песама и Градски хор „Барили“ из Пожаревца. Песмом „Востани Сербијо“ коју је хор на крају програма отпевао, завршени су десети Књижевно-духовни сусрети који својим трајањем најбоље показују разлоге њеног постојања, његове књижевне речи и српске православне духовности.

 

Predsednik udruženja knjževnik Srbije Radomir Andrić pozdravlja učesnike manifestacije

 

Објављено у Вести

У националном  гинастичком центру у Костолцу, у суботу, 4. јуна, одржано је прво коло Пионирске Гимнастичке лиге Србије – Мушке Спортске Гимнастике. Церемонији отварања такмичења присуствовали су Иван Савић, председник Градске општине Костолац, Ненад Марковић, председник Скупштине Градске општине Костолац, Саша Грубетић, заменик председника костолачке општине, Јелена Илић, члан Већа задужен за ресор, спорт и културу и Јелена Шаманц, директорка Центра за културу Костолац. Поред челних људи локалне самоуправе, својим присуством такмичање су подржали и Александра Ристић, председница Гимнастичког савеза Србије и Снежана Лакићевић, почасна председница Гимнастичког савеза Србије.

 

13393940 1088858851152486 2677524343028544374 n

 

Изразивши задовољство да је управо наш град Костолац, домаћин овог такмичења, председник Градске општине Костолац, господин Савић, истакао је:

 

„Испред локалне самоуправе Градске општине Костолац, желим да се захвалим на подршци Министарству спорта и Гимнастичком савезу Србије. Са нама је наш истакнути спортиста јуниор Петар Вефић, који је на Европском првенству освојио значајно признање, односно 9. место. Самим тим што је такмичар из Костолца то даје тежину и граду Костолцу и Спортској организацији „Партизан“ из Костолца. Рад са млађим категоријама постоји, што показују резултати у прошлости како у Европском, тако и у Светском спорту. Желим да се захвалим тренерима који се баве овом талентованом децом као и њиховим родитељима на разумевању, да и даље буду уз њих да им дају подршку, а резултати ће доћи сами по себи уз подршку свих нас који треба да бринемо о младима.“

 

13391056 1414935341865760 1013327486 n

 

Председник костолачке општине, Иван Савић, даље је говорио о објекту – Спортској хали:

 

„Дужи низ година имамо проблема око имовинско правних односа између локалне самоуправе и ЈП ЕПС „ТЕ-КО“ Костолац. Надамо се да ћемо током ове године то превазићи, да објекти пређу на бригу локалне самоуправе, како бисмо могли да улажемо средства, јер до сада нисмо били у могућности да уложемо у одржавање објеката који нису у нашем власништву. Имамо вољу и жељу, има довољно средстава у буџету града Пожаревца, само је потребно да се реши имовинско-правно питање.“

 

Пре отварања церемоније, госпођа Ристић, уручила је младом Пeтру Вефићу, признање за постигнуте резултате на недавно одржаном Европском првенству у Швајцарској.

 

13315239 1088858744485830 4306399974119131352 n

 

Петру Вефићу је припала част да поздрави све присутне и захвали се у име свих репрезентативаца и отвори такмичење.

          

У категорији прве селекције најмлађих вежбача поново су доминирали такмичари „СО Партизан“ који су екипно освојили прво место, а појединачни пласман: Иван Брежановић 3. место, Богдан Павловић 8. место, Јован Црносељански 11. место, Андрија Војиновић 16. место, Михајло Славковић 27. место и Димитрије Ђуровић 31. место.

 

У категорији друге селекције, нешто старијих дечака, екипа „СО Партизан“ заузела је друго место, док је појединачни пласман био: Матија Кошарић 4. место, Јован Тодоровић 5. место, Душан Тодоровић 6. место и Лука Пешић 8. место.

 

У категорији мало старијих вежбача, треће селекције, на победничко постоље поново су се попели такмичари Костолачког Партизана и то: Богдан Михајловић 2. место, Иван Вукославовић 3. место, Урош Петровић 4. место и Лука Живановић 5. место.

 

Објављено у Вести

15. редовно заседање Скупштине Градске општине Костолац одржано је у понедељак, 30. маја, у присуству 19 одборника. На самом почетку, Ненад Марковић, председник костолачке Скупштине, честитао је одборницима Скупштине града Пожаревца потврђен мандат на седници Скупштине града, као и Члану градског већа, Срђану Радовановићу, и Заменику градоначелника града Пожаревца, Саши Павловићу, доскорашњем Заменику председника Градске општине Костолац.

 

IMG 1897

 

Након усвајања записника са претходне седнице, започело се са радом по дневном реду.

 

  1.  Доношење решења о престанку функције Заменика председника Градске општине Костолац
  2. Избор и именовање
  3. Разматрање и доношење Одлуке о завршном рачуну буџета Градске општине Костолац за 2015. Годину
  4. Разматрање и доношење Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Градске општине Костолац за 2016.годину  - ребаланс 1 са финансијским плановима

а) финансијски план  директног корисника буџетских средстава – Предсдедник и Веће Градске општине Костолац за 2016.годину – Ребаланс 1

б) финансијски план  директног корисника буџетских средстава – Скупштина Градске општине Костолац за 2016.годину – Ребаланс 1

в) финансијски план  директног корисника буџетских средстава – Орган Управе Градске општине Костолац за 2016.годину – Ребаланс 1

 

Прва тачка дневног реда била је доношење решења о престанку функције Заменика председника Градске општине Костолац. Заменик председника Градске општине Костолац, Саша Павловић, поднео је 23. маја писмену оставку, а као разлог навео именовање на функцију Заменика градоначелника града Пожаревца. Са 16 гласова је донето Решење о престанку функције заменика председника Градске општине Костолац.

 

Уводно излагање по другој тачки дневног реда, дао је Иван Савић, први човек наше општине, предложивши кандидата за функцију Заменика председника Градске општине Костолац, Сашу Грубетића. Том приликом истакао је да кандидат који је предложен има велику обавезу, јер су стандарди које је поставио Саша Павловић као заменик председника јако високи, тако да је обавеза и одговорност кандидата који буде изабран тиме већа. Након чега је изборна комисија за избор заменика председника Градске општине Костолац спровела поступак избора.

 

Апсолутном већином гласова костолачки одборници изабрали су Заменика председника, Сашу Грубетића.

 

Зденка Радосављевић, виши сарадник за послове извршења буџета, говорила је по трећој тачки дневног реда.

 

Након треће тачке дневног реда прекинута је седница Скупштине Градске општине Костолац. Није се прешло на четврту тачку дневног реда, зато што Градско веће града Пожаревца није доставило Решење о давању претходне сагласности на одлуку о изменама и допунама одлуке о  буџету Градске општине Костолац за 2016. годину – Ребаланс 1 са финансијским плановима. Наставак седнице заказан је за среду, 1. јун 2016. године.

 

Објављено у Вести
четвртак, 02 јун 2016 19:44

Петар Вефић понос Костолца

Председник Градске општине Костолац, Иван Савић, приредио је свечани пријем нашем суграђанину, гимнастичару, Петру Вефићу, члану гимнастичког клуба „СО Партизан“ Костолац, који је остварио велики успех освојивши 9. место на Европском првенству одржаном у Берну у Швајцарској. Руководство наше општине честитало је постигнути успех и остварене резултате младом спортисти, који је наш град и земљу приказао у најбољем светлу. Овом приликом, Иван Савић, уручио је плакету костолачком гимнастичару и наложио да се Петру од 1.јуна удвостручи јуниорска стипендија која је до сада износила 7.000 динара, нагласивши да је Петар понос Костолца.

 

1

 

Петар Вефић је првог дана квалификација када је учествовало 150 такмичара, заузео 17. место и са тим пласманом изборио статус учесника вишебојског финала. У вишебојском финалу освојио је 9. место. Репрезентација Србије освојила је екипно 13. место од 36 земаља и то је до сада најбољи пласман у гимнастици. Подршку младом Вефићу на такмичењу пружила је почасна председница гимнастичког Савеза Србије, Снежана Лакићевић.

 

2

 

Петар Вефић, већ 12 година тренира гимнастику, почевши од своје 5. године, тренирајући од 3 до 6 сати дневно, што изискује велика одрицања, али исто тако и резултира великим успесима. Добитник је многобројних пехара и медаља. 17-годишњи гимнастичар похађа костолачку Техничку школу „Никола Тесла“ са Домом ученика. Свечаном пријему, млади „шампион“ дошао је у пратњи са својом највећом подршком, мајком Елизабетом Вефић и тренером Душаном Маровићем.

Објављено у Вести
четвртак, 02 јун 2016 11:34

,,Van Gogh” концерт за памћење

image 3

 

Један од најпопуларнијих рок састава у нашој земљи, ,,Van Gogh”, одржао је спектакуларни концерт у суботу, 28. маја. Костолац је био део турнеје коју је група започела поводом обележавања тридесетогодишњице постојања. Изванредна атмосфера и позитивна енергија испунила је стадион Бора Бека, где су око 3 000 љубитеља рок звука имали прилику да уживају у највећим хитовима ,,Van Gogh-a”. Општа еуфорија владала је током вишечасовног наступа , а публика је заједно са популарним бендом неуморна певала нумере из свих фаза постојања бенда са нешто измењеним звуком из последњих година. Концерт је обележило и професионално озвучење, праћено бројним светлосним ефектима, који су публици у Костолцу створили потпуни музичко-сценски спектакл. Наступ је завршен бисом на коме су изведене три засигурно најслушаније песме ,,Неко те има”, ,,Коло” и ,,Анђеле мој брате”.

 

image 1

 

Афмосферу пред наступ ,,Van Gogh-a” загрејао је домаћи рок бенд ,,Немир и страст”. Организатори концерта, Градска општина Костолац и Центар за културу Костолац, дали су наступу хуманитарни карактер, те су сва прикупљена средства уплаћена за помоћ лечења нашег суграђанина Милана Ковачевића.

 

image 

 

У петак у вечерњим часовима одржана је увертира овог концерта, на којој је представљена монографија ,,Трагови прошлости” аутора Звонимира Ђукића – Ђулета и Србољуба Радивојевића у издању ,,Лагуне”, која на више стотина страна обједињује текстове и фотографије из различитих периода овог састава.

image 4

Објављено у Вести

На основу чланова 78., 82. и 83. Статута Градске општине Костолац (,,Службени гласник Града Пожаревца“, број 2/2010), Одлуке о буџету Градске општине Костолац за 2016. годину (,,Службени гласник града Пожаревца“, број 14/15), члана 3. Правилникa о начину, мерилима и критеријумима за избор програма/пројеката цркава и верскихзаједница који се суфинансирају избуџета Градске општине Костолац („Службени гласник града Пожаревца“, бр. 2/16),   и Закључака Већа Градске општине Костолац, бр. . 01-06-561/2016-4 и  01-06-561/2016-5 од 24. 05. 2016. године,

 

Председник Већа Градске општине Костолац доноси

О Д Л У К У

О РАСПИСИВАЊУ ЈАВНОГ КОНКУРСА

   ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА ПРОЈЕКТЕ/ПРОГРАМЕ ЦРКАВА И ВЕРСКИХ

ЗАЈЕДНИЦА КОЈИ СЕ СУФИНАНСИРАЈУ ИЗ

БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

 

Расписује се Јавни конкурс за доделу средстава из буџета Градске општине Костолац за суфинансирање програма/пројеката цркава и верскихзаједница који се суфинансирају избуџета Градске општине Костолац у 2016. години  у укупном износу од1.000.000,00 динара.

 

Средства за реализацију програма из става 1. овог Јавног конкурса обезбеђена су Oдлуком о  буџету Градске општине Костолац за 2016. годину („Службени гласник града Пожаревца“, бр. 14/15),  у оквиру Раздела 3-Орган Управе Градске општине Костолац, глава 1. Управа Градске општине Костолац и то:

 

  • У оквиру Програма

 

Право подношења пријаве за суфинансирање програма имају цркве и верске заједнице под условом  да спроводе активности или да  им  је седиште у насељеном месту Костолац и селима Градске општине Костолац не краће од годину дана.

 

КОНКУРС СЕ ОДНОСИ САМО НА ЦРКВЕ И ВЕРСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ ЧИЈА СЕ ДЕЛАТНОСТ ОДВИЈА НА ТЕРИТИРИЈИ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ.

 

Критеријуми за оцењивање програма рада су:

– степен задовољавања јавног интереса;

– унапређење стања у области у којој се пројекат реализује.

– степен угрожености верског објектаод изузетног историјског, националног и културног значаја;

– катагоризација верског објекта од изузетног историјског, националног и културног значаја као културног добра ( изузетан значај, велики значај, споменик културе) и

– значај верских објеката од изузетног историјског, националног и културног значаја за културу, уметност историју и слично уколико верски објекат није утврђен за споменик културе.

 

Потпуна програмска документација за пријаву на Јавни конкурс треба да садржи:

- образац пријаве на конкурс у 2 примерка (који садржи детаљан опис програма за чије суфинансирање се подноси пријава, као и кориснике, значај, место и време реализације програма и детаљан финансијски план),оверен од стране овлашћеног лица док се пратећа документација доставља у једном примерку ( може и оверена фотокопија). Један примерак пријаве оверава се подносиоцу приликом предаје писарници Управе Градске општине Костолац. Уколико се документације предаје путем поште, образац пријаве се

предаје у једном примерку са свом траженом пратећом документацијом.

– одлуку органа цркве или верске заједнице о извођењу радова;

– потребне дозволе и сагласности надлежних органа предвиђених законом и другим прописима који регулишу област планирања и изградње;

– детаљан опис радова на изградњи, одржавању и обнови верског објекта, рок за реализацију пројекта;

– податке о одговорној особи за реализацију пројекта и коришћење средстава;

– финансијски план програма (преглед појединачних активности које се предвиђају пројектом са износом средстава неопходних за реализацију тих активности и спецификацијом износа средстава из сопствених прихода, укупан износ средстава из буџета града и других извора)

- извештај о наменском коришћењу буџетских средстава за претходну годину, уколико је подносилац пријаве био корисник средстава у претходној години.

 

Образац пријаве на Конкурс биће доступан на званичној интерент презентацији Градске општине Костолац (www.kostolac.org.rs), а може се преузети у писарници Управе Градске општине Костолац, Боже Димитријевића бр. 13 у Костолцу.

 

Комплетна конкурсна документација доставља се у једној затвореној коверти.

 

Предложени програми учесника Конкурса треба да садрже тражену документацију, прописану Конкурсом, потписану и оверену од овлашћеног лица.

 

Активности обухваћене програмом реализују се до краја календарске године.

 

Образац пријаве на Конкурс са одговарајућом документацијом подноси се Комисији за  вредновање пријављених програма за или суфинансирање програма/пројеката које реализују цркве и верске заједнице на територији Градске општине Костолац у 2016. години , са назнаком “Пријава на конкурс за суфинансирање програма/пројеката које реализују цркве и верске заједнице на територији Градске општине Костолац у 2016. години – не отварати“ препорученом поштом на адресу: Управа Градске општине Костолац за Комисију за вредновање пријављених пројеката/програма за суфинансирање програма/пројеката које реализују цркве и верске заједнице на територији Градске општине Костолац у 2016. години , ул.  Боже Димитријевића  бр. 13. 12208 Костолац или предајом на писарницу Управе Градске општине Костолац.

 

Пријаве на конкурс  се подносе у року од 15 дана од дана објављивања у локалном листу „Реч народа“.

 

Комисија за вредновање пријављених програма за суфинансирање програма/пројеката које реализују цркве и верске заједнице на територији Градске општине Костолац у 2016. години размотриће пристигле пријаве и на основу наведених критеријума утврдиће  листу  за  финансирање  односно суфинансирање у 2016. години.

 

Листа се објављује на званичној интернет страници Градске општине Костолац и на огласној табли Управе Градске општине Костолац.

 

На  листу, учесници конкурса имају право приговора Комисији  за вредновање пријављених програма за суфинансирање програма/пројеката које реализују цркве и верске заједнице на територији Градске општине Костолац у 2016. години, у року од 8 дана од дана објављивања листе. По приговору  одлучује Комисија.

 

Одлуку о избору  програма  доноси Веће Градске општине Костолац а председник Градске општине Костолац закључује уговор којим се уређују међусобна права, обавезе и одговорности уговорних страна.

 

Додатне информације у вези Конкурса, можете добити у Управи Градске општине Костолац, или на телефон број 012/241-728.

 

НАПОМЕНА : Неблаговремене, непотпуне,  као и пријаве послате факсом или електронском поштом  неће се разматрати. Такође се неће разматрати пријаве уз које није достављен Извештај о утрошку средстава добијених из буџета Градске општине Костолац у 2015. години или пријаве удружења  за које је утврђено да су средства ненаменски утрошена.

 

ВЕЋЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ

 ПРЕДСЕДНИК

Иван Савић, струк.инж.ел.тех. с.р.

 

 

Преузмите: ПРАВИЛНИК О НАЧИНУ, МЕРИЛИМА И КРИТЕРИЈУМИМА ЗА ИЗБОР ПРОГРАМА/ПРОЈЕКАТА ЦРКАВА И ВЕРСКИХ ЗАЈЕДНИЦА КОЈИ СЕ СУФИНАНСИРАЈУ ИЗ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ КОСТОЛАЦ. 

 

Преузмите: ПРИЈАВНИ ОБРАЗАЦ ЗА ГОДИШЊИ ПЛАН АКТИВНОСТИ ЗА ЦРКВЕ И ВЕРСКЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

Објављено у Вести
  • Костолац ноћу

    Костолац ноћу

  • Локомотива

     Локомотива у центру Костолца

  • Костолац на Дунаву

    Костолац на Дунаву

  • Панорама Костолца

    Панорама Костолца

  • Црква СВ. Максима исповедника

    Црква Св. Максима исповедника

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Купалиште

  • Археолошко налазиште

    Археолошко налазиште "Viminacium"

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед са торња

  • Плажа

    Плажа "Топољар" - Поглед из ваздуха

  • Терени на паску

    Плажа "Топољар" - Терени на песку

  • Археолошко назалиште Viminacium

    Археолошко назалиште "Viminacium"

Контактирајте нас ...

Градска општина Костолац
Боже Димитријевића 12, 12208 Костолац, Република Србија
Тел. (012) 241 830

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

mapa-footer

Број посета

Данас467
Јуче838
Ове недеље1305
Овог Месеца13411
Укупно1748628

Ваша IP адреса је: 18.205.114.205 уторак, 19 март 2024 07:54
Scroll to top
Our website is protected by DMC Firewall!